18. august 2013

PLUTSELIG....

...er det jammen slutt på ferieliv og late dager... Nå skal man ha tilbake til hverdagens logistikk og hektiske aktiviteter igjen... Grueglede seg litt, kanskje? Ja, men det må vel være lov for både store og små - mye nytt som skal prøves ut. Eldstemann er jo jammen blitt 2.klassing - det har jo ikke han vært før. Storelillesøster har jo ikke vært eldst i barnehagen før og vært medlem i 5-årsklubben/skoleklubben og ikke minst minstemann, han blir jo barnehagegutt. DET er nok den største overgangen å takle - i alle fall for mamma´n! 

Og for mamma og pappa blir det nytt å skulle administrere tre unger på plass hver dag, samt administrere henting og kjøring til og fra aktiviteter. Men hei - det har jo vært dem som har klart det før oss, så det er vel ikke helt avsindig å tro at vi skal kunne finne en løsning på det, vi heller? :-) 

Vel, i morgen er siste sjanse til å forberede seg før hverdagskaoset begynner - ellers får vi jo ta tingene på sparket! 

Må bare putte inn et lite feriebilde til fra glade badedager på hytta i sommer - Åsrumvannet var en herlig plass for store og små, passe varmt ferskvann med fin sand på stranda. 

Fortsatt god helg! 

Mine tre hjerteknusere 


Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

  1. Gratulere med flott gevinst!
    Fin ny veke :-)

    SvarSlett
  2. Hei Gina!
    Jeg fant deg her inne vet du og legger igjen en liten hilsen til deg. Nå må du komme i gang med blogginga igjen, hehe..
    klem fra signe beate:)

    SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...