18. juli 2013

BUZZADORKAMPANJE: NESTLÈ FRUKTMOS

Som medlem av www.buzzador.com, eller rettere sagt som en buzzador,  er jeg så heldig å kunne få prøve ut vareprøver for forskjellige produkter. Denne gangen var det fruktmos fra Nestlé som skulle testes. Gjett om minstemann Herman ble fornøyd! Og som dere kan se av fotoserien nedenfor, så er det ikke bare minstemann som liker smaken av disse produktene... Storebror Henrik og storesøster Agnes Kristine snek seg også til å delta som testpersoner. :-) 

Nestle min frukt kommer i to forskjellige pakninger, i beger eller som praktiske poseporsjoner. Det kan jeg si med en gang at poseporsjonene er helt geniale når man er ute på tur. De har vært gull verdt på stranda nå i sommer, eller når man i andre situasjoner er utendørs eller på tur der det er vanskeligere å få sittet ordentlig ned for å spise. Kjekke pakninger både med hensyn til at de er lette å servere, trenger ikke en gang skje og at ungene sjøl ganske fort skjønner og klarer å holde pakningen sjøl. Kjempestas! 

Nedenfor ser dere de produktene vi har testet ut:


Vi har prøvd ut sjøl, og delt ut til foreldre i barnehagen, til familiemedlemmer med småbarn og til tilfeldige heldige småbarn på stranda. Så langt - bare glade brukere å spore! 

Vår egen lille tester har gapt høyt for alle smakene, og liker både fruktmos i beger og pose. Her er det bare å prøve seg fram.  
Ikke vanskelig å skjønne at vi har vært veldig fornøyde med Nestlé min frukt-produktene! OG like viktig - det er de vi har spandert fruktmos på også. Denne gangen har jeg for det meste delt ut vareprøver spontant på stranda til andre småbarnsforeldre, fortalt om buzzador-konseptet, spurt om de har prøvd produktene før og  latt dem teste ut fruktmos på pose der og da. En ting er sikkert - det har alltid vært glede å spore hos mottakerne - og de aller fleste har også kjent til produktene fra før. Kommentarer som "Barnebarnet mitt elsker disse fruktmospakkene, tusen takk!" og "Så flott, disse bruker vi masse på tur, nå ble vesla glad!" viser at dette absolutt er noe som småbarnsforeldre - og besteforeldre har sett verdien av. 


Vi er like fornøyde som maskotten til Nestlé, vi, OG kommer helt klart til å bruke disse fruktmosene mer sjøl og anbefale dem til andre småbarnsforeldre!


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...