2. juli 2013

KONSERT FOR DE VOKSNE OG HYTTEFERIE FOR ALLE!

Etter ei helg fylt av regnvær, hyttevask og med super avslutning med Green Day-konsert på Ullevål stadion, så har vi nå endelig kommet oss i stand ute på hytta. Vi er ikke kjent for å reise lett, i alle er ikke undertegnede det, så bilen var ganske lettet over vår ankomst den også, tror jeg. Ikke den krik eller krok innvendig eller på tak som ikke var fylt opp... Vel, nå er vi her og skal nyte mange dager med forhåpentligvis bedre vær enn i dag. Det startet bra med "offisiell vimpelheising" i solskinn og vind, og tilhørende rømmegrøt på terrassen. Det skal sies at alle fire grøtspisere bortimot slikket tallerknene, så dette kan med fordel innføres som fast tradisjon! :-) Herman koste seg med Nestlé fruktmos og brødskive med leverpostei for anledningen. Tror det er potensiale i gutten for å like rømmegrøt, så neste år er det nok samme meny på alle fem i familien. 


Allerede i dag gyver lille Herman løs på trappa fra stue til soverommene (vi snakker 4 trinn, men dog) - han ålekryper bare foreløpig, men her var det opp på kne og iherdige forsøk på å forsere denne hindringen for å kunne følge etter storebror og storesøster innover i gangen. Det blir spennende å se hvor langt han kommer i prosessen før ferien er over! Siden regnet kom over oss, ble det ikke så mye uteliv i dag. Henrik og Agnes Kristine måtte bare teste ut klatretauet på "fjellet" bak hytta og røske utover alle av fjorårets badeleker - og ikke minst de lekekassene som har overvintret innendørs - stor gjensynsglede! :-) 


Tilbake til konserten i helga - må bare si at jeg er helt novise på denne musikksjangeren - er i grunnen svært lite oppdatert på musikk generelt. Hører stort sett på det som går på radio, og har jo slikt sett hørt mye av musikken til både Kaiser Chiefs og Green Day, men uten å høre det konsentrert for å si det slik - og faktisk uten å vite hvem de var. Så hvorfor ender jeg da opp på konsert med disse bandene? Det må jo en musikkinteressert gemal til. Han fikk billetter av meg til bursdagen sin, og tok sin musikkudannede kone med. Aldri for sent å drive dannelsesreise:-) Jeg koste meg altså maksimalt på Ullevål søndag kveld - snakk om entertainere! Det første oppvarmingsbandet All Time Low var helt nytt for meg, men jeg syns de også hadde bra musikk å by på, jeg. Og ikke minst, siden jeg i utgangspunktet møter "tabula rasa" eller med andre ord, med åpent sinn, så har jeg også stor moro av se på sceneshowet deres. Der syns jeg alle tre banda ga maksimalt, - hver på sitt vis. Rett og slett en kul kveld! Takk til svigermor som tok seg av de tre små, mens mannen og jeg koste oss i Oslo!


Nå blir det hytteliv med tilhørende strand- og badeaktivitet (håper vi!). Hytta ligger ikke helt ned til vannet, men bare 3-4 minutter å gå til båt- og badevik der små og store kan kose seg. Og tar man bilen fatt, kryr det jo av flotte strender og aktivitetsområder i nærheten. Herlig idyll! For en innlandsjente som meg, så er dette virkelig en reise. Jeg er vokst opp med 5 dagers campingturer i bil med mor, far og 2 søstre under parolen "se så mye som mulig av Norge (evt. Sverige/Danmark) på kortest mulig tid." Veien til flere uker på samme hytte og egen hytte ikke minst, er lang, men du verden så fornøyd jeg er! 


Nå skal jeg finne køya for det er nok ikke feriesoving på de små - sjøl om spesielt mor skulle ønske seg det. Eneste fordel er at vi ikke må stresse av gårde for å rekke skole, barnehage og jobb i morgen tidlig. 

God natt og god ferie - eller i alle fall god sommer! 
  Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...