29. juni 2013

FERIESTART

Da var det endelig (vel, jeg har ikke jobbet mer enn ett par uker siden barselspermisjon, så bør vel ikke klage..!) ferie og vi har vendt nesen sørover. Først noen dager hos svigermor, og så drar vi ut til hytta. Deilige dager og forhåpentligvis bedre vær... Så langt har det vært mistrøstig regn og atter regn. 

I dag dro mannen og jeg ut til hytta og vasket rundt slik at vi skulle kunne lempe inn pikkpakk og bare kose oss over helga. Vi fikk nemlig en liten kalddusj da vi var innom hytta for en måneds tid siden - musebesøk i vinter.... 
Status ved ankomst: Funn av 2 døde mus og masse muselort
Status ved avreise: Nyvasket og velduftende, ren hytte og fornøyde hytteeiere. 

Til høsten skal vi sørge for å prøve nye kjerringråd mot musebesøk i hytta - brisk (einer) i alle sluk og tette alle nøkkelhull enda bedre... Vi får håpe det kan hjelpe. 

Deilig å vite at vi har vasket overalt før ungene skal begynne å løpe rundt der ute eller for Hermans del krype rundt. Og langt hyggeligere for oss voksne også å vite at muselort ikke er det man finner i krokene..! 

Ungene koste seg med farmor - og besøk av både grandtante og onkel mens vi var borte. Ikke hver dag vi ser noen av dem, så det var veldig stas. :-) 

Syns det triste været fordrer et litt muntert vers:I morgen skal mannen og jeg på Green Day-konsert i Oslo. Han fikk billetter til konserten i bursdagsgave av meg i vår - mest på grunn av oppvarmingsbandet som er et Leeds-band, Kaiser Chiefs. Mannen er nemlig helhjertet Leeds fotballsupporter, og dette bandet er også det - i tillegg til å være fra Leeds OG spille bra musikk. Green Day er heller ikke å forakte, altså! Så vi holder nok ut hele kvelden :-) 

Gleder meg til en hyggelig kveld - forhåpentligvis uten regn.... Follow on Bloglovin

1 kommentar :

  1. Åh, herlighet så misunnelig jeg er på konsertopplevelsen! Jeg har sett Kaiser Chiefs to ganger, og Green day tre, har digget Green day siden jeg var 12:) Men ble ikke konsert i dag siden minstemann har bursdag, typisk at de måtte komme akkurat i dag! Kos deg! Tipper det er bra:)
    Klem

    SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...