12. juni 2013

BILDER FRA SØNDAGSTUR I SKOGEN

På søndag var storebror Henrik i bursdag hos ei klassevenninne, mens vi andre tok beina fatt og vandret "innover åsen" en tur i finværet. Nydelig sommervær, for en gangs skyld..! 

Ingen planer, bare ut og gå, sjøl om Agnes Kristine hadde store planer om å klappe kuer og hester som gikk i beitene på vei oppover. Det kokte seg litt bort, da ingen av dyra turde å komme helt bort til oss, eller da de så ut til å finne på det, så sviktet motet hos vesla noe. Ja, ja, vi prata med dem på behørig avstand, som det heter. 

Herman tok seg en lur i vogna på vei oppover, men våknet da vi kom på toppen, mot hyttene. Her møtte vi mormor og bestefar som hadde vært på setra en tur med bil, og Agnes Kristine ville gjerne sitte på med dem ned igjen. Det er veldig godt å se at far (bestefar) begynner å komme litt til hektene igjen etter at han fikk en isklump i ryggen i mars. Det har vært en lang rekonvalesens, både fysisk og psykisk. Mannen har jo ikke vært vant til å måtte sitte rolig og ikke kunnet jobbe/ikke orket å jobbe i hele sitt liv. Nå begynner gnisten å komme igjen, syns jeg. 

Atle og jeg koste oss med en rolig tur ned igjen med en blid Herman sittende i vogna og en tilsvarende ivrig Tussi i bånd. 

Her er noen bilder fra turen vår - jeg liker å knipse, men er helt amatør, så ta det for det det er, - litt lek med kamera:
Samme tre, bilde tatt med og uten blitz - rart hvor forskjellig inntrykk det gir!
Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

  1. Sv: Tack så himla mycket! :)

    SvarSlett
  2. Hei ;)
    For en koselig og fin blogg du har her ! Veldig koselig å lese og se, herlig familie du har ;) Gratulerer med 5 åringen som har knekket syklekoden, det er nok stas ja ! Synes forøvrig du tar flotte bilder, så du er nå en dyktig amatørfotograf ! ;) Legger meg til som følger eg, ser ut som det kan bli mye koselig å følge med på hos deg ;)
    En hilsen fra Åshild... ;)

    SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...