7. juni 2013

VET DU HVA EN BUZZADOR ER?

Siden 2009 har jeg vært medlem av www.buzzador.com. Dette er et firma som fungerer som et mellomledd mellom bedrifter som vil få testet sine produkter og forbrukere som kan teste produktene. 

Enklere sagt, som buzzador får du muligheten til å være med på kampanjer der du mottar vareprøver av forskjellig slag og tester disse sjøl og deler ut til venner og bekjente for at de også skal teste dem ut. Etter at du og venner/bekjente har testet produktene, gir du/dere en tilbakemelding til produsenten gjennom å skrive en sluttrapport på www.buzzador.com sine nettsider. Konseptet Buzzador ble startet opp i 2005 og baseres altså på at den mest virkningsfulle reklame for et produkt, er en venns anbefaling. 

Det er gratis å melde seg som buzzador, og du melder deg på til de kampanjene du inviteres til å delta i, basert på interesser du har angitt. Man plukkes ut til å delta hvis man oppfyller kriteriene som er satt av produsenten. Noen kampanjer innebærer at du får vareprøver til deg sjøl og til å gi bort, andre kampanjer innebærer at du tester et produkt og returnerer etter testperiode, eller får kjøpe det til en god pris. 

Jeg har deltatt i en rekke forskjellige kampanjer og er nå med i en kampanje for Knorr sauser. Så langt har familien testet ut Knorr kremet fiskesaus - som falt i smak hos store og små. Nydelig til torsk i alle fall! :-) Anbefales! Vi har planer om å teste ut de to andre sausene også snart, har fått bearnaise saus og carbonara med persille og urter-saus også. 


Som dere ser, rakk jeg ikke å ta bilde før tallerknen nesten var tom for saus.... Det må sies å være god reklame for sausprodusentens del, vel? :-)

Svigermor var også med på testingen av fiskesausen og fikk med seg en pose bearnaisesaus hjemover da hun dro. Testerne får også gjerne en kode som de skal bruke for å gå inn på en nettside og gi sin tilbakemelding av produktet. Her overlot svigermor den oppgaven til meg, for som hun sa "Jeg tar gladelig i mot denne sausposen, for det er den bearnaisesausen jeg bruker til vanlig. Så for min del kan du skrive at dette er den beste bearnaisesausen - og det mener Rune også (svoger)." Må vel også sies å være god reklame, eller? :-)


Follow on Bloglovin

1 kommentar :

  1. Nam dette såg skikkelig godt ut. Tusen hjertelig takk for spor og tips på innlegget mitt. Alltid kjekt med tips fra noen som er erfaren! Ønsker deg en riktig deilig helg!klem

    SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...