5. juni 2013

BILVASK, BRYLLUP OG ANNEN HELGEKOS

Denne helga ble innledet allerede torsdag i grunnen da farmor kom på besøk. Det er alltid hyggelig når hun kommer på besøk (jeg er heldig med svigermor, nemlig!), og denne gangen har hun attpåtil tatt på seg å se etter unga mens Atle og jeg skal i bryllup til en tidligere kollega av meg. Dette innebærer til og med at vi overnatter borte - første natt borte fra minstemann Herman. Det blir litt rart, men jeg har få kvaler med å la ham være igjen i farmors gode hender. De har funnet tonen så godt at det er en fryd! 


I tillegg ble Agnes Kristine veldig glad da farmor også fikk til å bli med på besteforeldredag i barnehagen fredag - alltid stas å vise fram farmor (og mormor og bestefar, altså, men de bor jo vegg i vegg med oss). De hadde visst kost seg veldig i barnehagen og ungene hadde stolt hatt underholdning der Torbjørn Egners Hakkebakkeskogen var tema - Agnes Kristine var stolt bakerjente, etter hva jeg forstod. 

Atle og unga tok seg også av bilvasken fredag ettermiddag - noe som er litt av et skue og ikke minst å være tilhører til..! Det må sies at det ikke alltid er helt enighet om alvor og lek i denne prosessen. Pappa´n var ikke spesielt begeistret for kalde dusjer med hageslangen, kan du si...

Bryllupet på lørdag var en flott opplevelse! Både brud og brudgom stilte i flotte bunader, og det samme gjorde mange i slekt og av gjestene forøvrig. Denne gangen hadde jeg valgt lettere antrekk med sommerlig tunika og tights i kirka og kjole i festen etterpå, ellers har jeg jo bunad, altså. 

Riktig morsomt var det at selve "årsaken" til at disse to fant hverandre, også fikk sin plass i bryllupet. Bruden trente nemlig dølahingsten til brudgommen og vant begge herrenes hjerter i prosessen. Hingsten  ved navn Moklompen hadde derfor en helt naturlig rolle under fotograferingen utenfor kirken - mellom sine to eiere. Brudeparets nydelige datter var skjønn brudepike i bunad. 
Legg merke til den morsomme bryllupskaka! 
Festen ble avholdt i løsere snipp i det flotte nye ridehuset paret har fått bygd på gården sin - noe som ga en både koselig og kul ramme rundt feiringen. Vi nøt festen til sene morgentimer (litt pga problemer med å få drosje tilbake til hotellet, men alt ordnet seg til slutt, heldigvis!) og nøt å kunne stå opp og gå ned til ferdig frokost bare oss, uten unger en morgen. Litt luksus når det til daglig er 3 unger å ordne til frokost først... Misforstå meg rett - elsker dem over alt på denne jord, men innimellom er det godt med litt bare Gina og Atle-tid også. Men godt å komme hjem til dem på søndag! 


Follow on Bloglovin

3 kommentarer :

  1. Hei:-) Tusen takk for koselig spor hos meg. Dette var jo en perle av en blogg. Så utrolig masse flotte bilder.Legger meg til som følger og titter innom deg igjen!! Klemmer

    SvarSlett
  2. Sv: Tack snälla du! Så gulligt sagt av dig! :)

    SvarSlett
  3. Sv: Tack! Ja det är ju först nu som det är en riktig helgdag! :)

    SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...