8. juni 2013

SOMMERAVSLUTNING I BARNEHAGEN

Da er jammen et år til unnagjort og det er tid for sommeravslutning i barnehagen. Det er en riktig koselig stund, der alle foreldre og unger er invitert til spleiselag i barnehagen. Alle tar med litt mat, som settes på felles buffetbord, så koser vi oss i ett par timers tid. I år som i fjor var været litt utrygt, men det holdt, så vi satt tørre utendørs. 

Moro å se flinke unger opptre også - de fremførte flere små utdrag fra Hakkebakkeskogen. Vår lille frøken var stolt deltaker i gjengen som fremførte Pepperkakebakesangen til bakermester Harepus. 

Etter underholdningen var det mat og is, og ivrig frilek for ungene. Vips, var to timer gått og avslutningen over. Vi er utrolig heldige som har ungen vår i en barnehage der det jobber engasjerte og omtenksomme ansatte, og ikke minst i en helt nybygd barnehage med flotte utearealer. Inntil i fjor vår holdt barnehagen til i gamle, leide lokaler der deler av barnehagen måtte stenges av utpå vinteren da det var usikkert om taket holdt, vannet frøs til tider og det var veldig kaldt innendørs. Utearealene var også veldig "stusselige" som vi ser herover... Det eneste som egentlig gjorde at du snakket varmt om barnehagen da, var de ansatte som virkelig brenner for ungene "sine".  Stor applaus til alle sammen! 
Follow on Bloglovin

1 kommentar :

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...