19. juni 2013

FØRSTE SKOLETUR

Tenk i morgen skal eldstegutten Henrik, stolt førsteklassing på sin første skoleavslutningstur. Det er bare et nytt kapittel i føljetongen "Hu hei, hvor fort tida går". Jeg syns jo ikke det er lenge siden han begynte i første klasse, eller rettere sagt, det er overhodet ikke lenge siden han ble født!!! Uansett, faktum er at nå er han godt over 6 år og har vokst masse bare det siste året, ikke minst i hodet. Det er moro å se hvor flink han er blitt både til å lese, skrive og regne på disse månedene - og hvor hungrig han er på å lære. Lover godt for de årene med skolegang han har foran seg. Håper det holder seg! 

Det er en spent og forventningsfull gutt som gleder seg til skoletur i morgen. Ferden går til jernbanemuseet på Hamar med buss fra skolen. Eneste lille skår i gleden er at han falt fra trampolina da han var på besøk hos en klassekamerat i dag, og har vondt i armen. Det er god bevegelighet i leddene, men litt ømt da vi tar på, så vi følger med - håper det går over. Han var ikke i tvil om at han ville på skoleturen, så vi får se hvordan ståa er i morgen tidlig... 

Vi har mimret litt også, for han ble veldig overrasket da vi fortalte at vi har vært på museet en gang før, da han var nesten to og et halvt år og Agnes Kristine ett halvt år. Da måtte vi fram med bilder og kikke på. Så blir det artig å høre om han ser igjen noe av det vi så på museet den gang, eller om det er andre ting han syns er kult i morgen! 
Follow on Bloglovin

1 kommentar :

  1. Tiden går jammen fort ja:) Det er et privilegie å få se barna vokse fra små og undrende til store og reflekterende, så utrolig mye som skjer på kort tid. Jeg har kommet så langt at jeg har ei som er voksen og har flyttet hjemmefra, synes ikke det er lenge siden hun begynte i første klasse og nå har hun eget hjem, samboer og jobb. Men hun er "lille jenta" mi fortsatt, tror det alltid vil være slik;)

    Håper turen til museet gikk bra og at armen er god,
    varm klem:)

    SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...