31. mai 2013

NATTLIG ROMANTIKK PÅ TERRASSEN

Jeg er av dem som sitter oppe utover kvelden (noen sier natta..!) og da får man med seg litt av det som ikke skjer på dagtid. I kveld var det kattefrøkna Topsy som fikk besøk av en ukjent stor og mørk herremann på terrassen. Hun var nok fristet til å bli med ut på eventyr, men valgte å holde seg inne i natt likevel, til herremannens store skuffelse... 

    Uff da, ser at verandadøra selv i mørket bærer preg av at det bor barn og dyr her - og at mor i huset      
    ikke pusser den hver dag...

For ordens skyld, Topsy-frøkna er sterilisert, så frierne kan gjerne prøve seg for vår del. Ulempen er at herremannen følger kattehanners vanlige praksis med å markere territorium... med lukt. Ikke det jeg foretrekker av godlukter, og i alle fall ikke på terrassen. Noen gode kjerringråd?   Follow on Bloglovin

3 kommentarer :

 1. Så hyggelig med noen ord inne hos meg - så fant jeg deg :) Har bare hørt kjerringrådet om pepper mot kattetissing, men vet ikke om det hjelper :)

  SvarSlett
 2. Heisann :-) fin blogg du har - la meg til som følger hos deg og titter gjerne innom senere!! Fin plakat :-) god helg til deg :-)

  SvarSlett
 3. Så kjekt å finne andre bloggere med samme døgnrytme som meg - har litt lakenskrekk må jeg ærlig innrømme;)
  Her er to kattefrøkner og begge er steriliserte. Men har likevel samme problemet som du, her er det inngangsdøra som hyppig blir markert - litt kjedelig når noen kommer på besøk i varmen og blir møtt av den rammeste lukten. Pepper hjelper, men man må huske å strø hyppig - det blåser/regner veldig fort bort... Får du andre gode råd så del gjerne!

  Ønsker deg ei god ny uke
  Hanne:)

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...