20. mai 2013

17.MAI - BILDERAS

D
a er dagen over dagen for de fleste nordmenn over og vel så det, men det tar tid å organisere bilder..! Knipser jo i vilden sky med digitalkamera, og det er alltid vanskelig å velge ut bare noen bilder - spesielt av unga. De er jo skjønne på alle bilder?!?! Vi bor på bygda, og her er feiringen av 17.mai oppdelt i flere etapper, med tog på to forskjellige steder, ett på formiddagen og ett på ettermiddagen. Første år med skolegutt Henrik var stas - bar til og med fane deler av veien. Agnes Kristine er glad og fornøyd barnehagejente som holdt ut til siste slutt i ettermiddagstoget også, sjøl om det røynet på mot slutten. Hjalp med litt tøysehjelp fra en annen pappa da veien syntes vel lang tilbake på skolen. Mange slitne, men for all del, fornøyde bein mot kvelden!


Vel, her er et lite bilderas fra vår 17.mai 2013:

Vi var særdeles heldige med været, tross alt - regnet kom akkurat i den tida det var mat og innendørs-aktivitet for de fleste. Noen unger så nok "småpjuskete" ut etter å ha lekt ute i regnskyllet (blant annet vesla vår), men de tørket greit opp i toget som gikk i strålende solskinn og skikkelig varme! 
På ettermiddagen ble finstasen hengt bort igjen, og terrassen ble legobyggeplass for damene og minstemann Herman. Pappa Atle dro på kveldsjobb,  mens storebror Henrik og onkel Rune tok syklene fatt. I det hele tatt en veldig hyggelig avslutning på en flott 17.mai-feiring! 


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...