2. mai 2013

KOM MAI, DU SKJØNNE MILDE..?

Mai måned startet ikke helt som ønsket...
Faren min havnet på sykehus igjen - han har vært innom der noen ganger etter at han i midten av mars fikk en isklump fra låvetaket rett i ryggen. Resultat: 7 ribbeinsbrudd, punktert lunge og ellers øm kropp... Han har slitt med pusten siden og i tillegg hatt en infeksjon i såret der de satte inn dren i lungen, og nå i dag ble han altså hentet i ambulanse da han kastet opp, frøs så han ristet og hadde smerter i brystet. Det går bra med ham, men han er til observasjon på sykehuset i natt i alle fall.

Resten av familien har holdt fortet her hjemme på gården, mens mor fulgte far i ambulansen og var på sykehuset sammen med ham hele dagen i grunn.


Dagen har vært veldig rolig for vår del, men vi har kost oss likevel. Vært ute i småsurt blåsbortvær på trille- og sykkeltur.  Minstemann sov seg gjennom turen, storebror og pappa´n sykla og storesøster og jeg plukket blomster. Vi får heller ikke glemme den ivrigste turgåeren av dem alle - hunden vår, Tussi!


Storesøster og jeg var skjønt enige om at sjøl om sola glimret med sitt fravær, så var det helt nydelig å se flagget vårt i full blåst, vi fant nydelige blomster og vi er nå tross alt noen nydelige jenter..!

Godt utpå ettermiddagen dro storebror, storesøster og jeg av gårde og hentet igjen mor på sykehuset da far omsider hadde fått komme seg opp på et rom for natten. Det var visst timer av venting mellom prøvetaking av flere slag. Det var visst kommet inn folk fra en ulykke i tillegg, så det var travelt på sykehuset. Ungene fikk overlevert det de hadde med til bestefar; storesøster en bukett sjølplukka hestehov og storebror en god, god klem. :-)

Vi avsluttet dagen med sunn middag (kryss i taket bestilt av storebror i går; "jeg vil ha bare grønnsaker til middag, mamma!"), og en liten dose barne-TV før det ble voksentid en stakket stund.


Til sist en liten gruk som passer årstiden:
Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...