10. mai 2013

MIMRESTUND EN GRÅVÆRSDAG

E
tter en lang kjøredag i går, har vi "invadert" svigermors leilighet med altfor mye (!) pikkpakk for den langhelga vi skal være her. Fru "hvisomattedersomatte"-pakker slo til igjen.
Tror ikke svigermor bekymrer seg så veldig - gleden over å se igjen de tre barnebarna overskygger alt annet., heldigvis.

Siden været har vært av den gråeste sorten og til dels bydd på regnvær i dag, har aktivitetene foregått innendørs for store og små. Tv-titting funker like godt som hjemme på morgenen, men en leilighet i 2.etasje blir for liten og trang når man bobler over av løpetrang og energi med høyt volum.. Svigermor foreslo smart nok at de store barna kanskje kunne tenke seg en tur på et lekeland i nærheten? Ikke uventet falt dette forslaget i god jord! Minstemann ble igjen hos farmor mens vi andre tok turen for å leke oss slitne - og tro det eller ei; oppdrag fullført. Både store og små lekte seg varme, slitne og fornøyde på Jippi Lekeland. Anbefales absolutt som gråværsaktivitet, se her: www.jippilekeland.no.

De slitne, men fornøyde små sovnet fort, mens minstemann nok ville ta igjen litt for mindre tid med mamma og pappa, så han ville ikke sove med en gang i kveld. Vi får se hvordan natta blir. De tre siste nettene har han sovet natta gjennom, en ny luksus.

Jeg har brukt kvelden i sofaen med mac-en på fanget og mimret meg gjennom drøssevis med bilder - ganske deilig i grunn. :-)

Bare se på dette:


Vekker gode følelser i et mammahjerte:

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...